%d producte - 0,00 €

Pizza Klam

A Pizza Klam cuidem molt els detalls. Sabem que l’afany de millorar constantment, l’esforç i el treball, fan la resta. Aquest és un punt que els nostres clients sabeu valorar.

 

Cerquem la màxima satisfacció cap al nostre client, ja que és aquest qui, al cap i a la fi, ens farà la millor publicitat. Per assolir-ho, oferim un tracte amable i familiar als nostres clients, a més de cercar els productes de màxima qualitat per a les nostres pizzes.

 

Productes frescos de qualitat

Tots els nostres productes són naturals, evitant els transgènics i els productes industrials. És per això, que cerquem els millors productes frescos i els posem a les nostres pizzes, perquè sabem que el teu paladar ho sabrà diferenciar i ho agrairà.

 

De fet, creiem que la millor campanya publicitària que podem fer està en la pizza que ens demaneu  i que rebeu a casa vostra! Per aquesta raó, preferim posar carxofa fresca que carxofa enllaunada, i de la mateixa manera amb els xampinyons o l’escalivada.

 

Perquè sabem que, tot i ser xampinyons, no són els mateixos ni són igual de gustosos.

 

La massa

La massa de les nostres pizzes és d’elaboració pròpia. Triem sempre les millors farines i ens assegurem, directament amb el fabricant, que aquestes estiguin lliures de transgènics.

 

Nosaltres fem el tomàquet

El tomàquet que es posa a la base de la pizza és MARTINETE, un dels millors tomàquets que es pot trobar al mercat. Destaca per la seva alta qualitat. Nosaltres el comprem i el preparem de forma artesanal dins l’olla, com s’ha fet tota la vida!

 

Busquem el millor formatge

A les nostres pizzes trobaràs una mozzarella 100% natural sense additius.

 

Pots veure com fem les pizzes

Totes les nostres pizzeries estan obertes al públic de manera que tothom pot veure com els nostres empleats elaboren les pizzes de forma totalment artesanal.

 

Evitem els transgènics

Cada dia que passa, és més evident que els coneguts com a OMG potser no són tan innocus com ens deien.

 

Tot i que a Espanya no hi ha cap normativa que exigeixi etiquetar aquests productes, des de Pizza Klam treballem amb els nostres proveïdors per evitar al màxim possible que les nostres pizzes en portin.

Pizza Klam és una empresa catalana fundada l’any 2005 a Sant Fruitós de Bages. En els seus inicis, el negoci es va centrar en el petit i acollidor Restaurant-Cafeteria Klam, un local amb una cuina fresca i molt mediterrània basada en els productes de la terra de qualitat.

Tot va començar amb el somni de treballar per a un mateix, després d’haver estat treballant durant molts anys per a restaurants reconeguts de Manresa i comarca. La idea era crear un producte fresc i novedós en els temps actuals que arribés a un segment definit de la població.

Aviat es va pensar en que s’havia de crear un concepte de pizzeria amb servei a domicili que no es trobava al mercat. Es tracta de pizzes amb aliments naturals, frescos i d’alta qualitat amb un sistema de cocció al forn a la pedra, que dona aquell plus que busquen els clients més exigents.

Vam començar a finals de 2005 amb el primer Pizza Klam a Sant Fruitós, davant mateix del restaurant. Fins 2008 no vam obrir una segona pizzeria a Sant Joan de Vilatorrada, moment en el qual es va iniciar un pla d’expansió a la comarca del Bages amb obertures a Sant Vicenç de Castellet i a Manresa ciutat.

Actualment disposem de Pizza Klams a Igualada i Sabadell les quals es van obrir al 2010 i 2011. Ara be, tot i les ganes de créixer som conscients que per poder-ho fer cal que el grau de satisfacció dels nostres clients sigui el més alt possible, i assolir-ho és el que ens ajuda a fer-ho possible.

Pizzeria Sabadell - Pizzeria Manresa - Pizzeria St. Fruitós - Pizzeria St. Vicenç de Castellet - Pizzeria Igualada